Ενημέρωση με ένα κλικ

Χάρης Δούκας: Εγκαίνια με τα έργα των άλλων

Εγκαινιάζει έργα που είχαν δρομολογηθεί και παραδοθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν Δήμο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζει τα έργα που έχει κάνει, όμως σίγουρα καλύτερο είναι να εγκαινιάζεις έργα άλλων καθώς με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις από το άχαρο μέρος, της δύσκολης περιόδου μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου.

Προφανώς με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε να λειτουργήσει και ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, μιας και τους τελευταίους μήνες, έχει μπει στην κοπιαστική διαδικασία να εγκαινιάζει έργα που είχαν δρομολογηθεί και παραδοθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη και το καλύτερο όλων είναι ότι τα πλασάρει ως δικά του επιτεύγματα.

Όλα αυτά τα καλά περί εγκαινίων, ξεκίνησαν το Φεβρουάριο που μας πέρασε, αρχικά με τον φωτισμό της πλατείας Αμερικής με τα νέα led, έργο το οποίο είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2022 για την φωταγώγηση σε όλη την Αθήνα

Ο κ. Δούκας μάλιστα είχε κάνει και την σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Φωτίζοντας την Πλατεία Αμερικής! Ενισχύουμε την ασφάλεια της περιοχής, με συντήρηση του φωτισμού και τοποθέτηση νέων φωτιστικών –  και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σχεδιάζουμε περισσότερο φως σε κάθε γωνιά της Αθήνας, για μία πόλη πιο ασφαλή και πιο φωτεινή.

Τον Μάρτιο παρουσιάστηκαν ως νέες οι αναπλάσεις των πεζοδρομίων, όπως αυτή στην οδό Σοφοκλέους που είχε ξεκινήσει η κατασκευή της από τα τέλη Ιουλίου του 2023

Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκαν οι υπόγειοι κάδοι σκουπιδιών σε 30 σημεία της Αθήνας, Πλατεία Καραϊσκάκη και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Λιοσίων, στην Κριεζώτου, στη Λιοσίων και Μάρνη, στη Μάρνη και Μαιζώνος, σε τέσσερα σημεία της Μητροπόλεως και στην Πλατεία Δεξαμενής (Φωκυλίδου 1), οι οποίοι τοποθετήθηκαν όλοι μέσα στο 2023.

Ενδεικτικό το σημείο στην συμβολή των οδών Αιόλου και Κολοκοτρώνη, το οποίο ο κ. Δούκας επέλεξε για να γυρίσει το βίντεο, ενώ οι κάδοι έχουν τοποθετηθεί εκεί τον Οκτώβριο!

Νέο επεισόδιο, η παιδική χαρά στο πάρκο Ραγκαβά στην Πλάκα.

 

 Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον πρώην δήμαρχο αρκεί κανείς να ανατρέξει στο site του δήμου Αθηναίων ή στις αναρτήσεις του κ. Μπακογιάννη και θα καταλάβει τι γίνεται.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει