Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την τετράχρονη στο κρύο

Μετανιωμένη δηλώνει η νηπιαγωγός που άφησε το τετράχρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας.

Σήμερα πάντως πήγε κανονικά στο σχολείο και το ίδιο θα εξακολουθήσει να γίνεται μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την πράξη της.

Στο μεταξύ, σε δύο πλευρές φαίνεται πως χωρίζονται οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, κάποιοι αναφέρουν πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα μαζί της στο παρελθόν, ενώ άλλοι τονίζουν πως είχε περίεργη συμπεριφορά και πως υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες, για τις οποίες δεν έγινε ποτέ έρευνα. “Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα νήπια, πολλές φορές τα άφηνε χωρίς μπουφάν στο διάλειμμα για παραδειγματισμό”, σχολιάζει μια μητέρα.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας το νηπιαγωγείο επισκέφτηκε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός για να μιλήσουν τόσο με τους γονείς όσο και με τους μαθητές για το περιστατικό, αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού. Oρισμένοι γονείς επέλεξαν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, καθώς δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Προβληματισμό στο μεταξύ προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθεί κάτι σχετικά με αυτό μέχρι να κυκλοφορήσει το βίντεο που τράβηξε μια μητέρα τυχαία.

Την Παρασκευή η μητέρα του κοριτσιού έκανε εγγράφως καταγγελία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα κάνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει