Ενημέρωση με ένα κλικ

Κικίλιας: “Η εισβολή στο γραφείο της κ. Γιαμαρέλλου δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού”

Ανακοίνωση, για την εισβολή στο γραφείο της κ. Ελένης Γιαμαρέλλου από τον “Ρουβίκωνα”, εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, όπου καταδίκασε αυτήν την ενέργεια, σημειώνοντας πως συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια

Η εισβολή στο γραφείο της κ. Ελένης Γιαμαρέλλου Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά.

Η κ. Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι θρασύδειλοι δε μας τρομοκρατούν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More