Ενημέρωση με ένα κλικ

Αυτές τις ποσότητες εμβολίων θα πάρει η Ελλάδα για γρίπη και κορονοϊό

Η πρώτη δόση εμβολίων για τον κορονοϊό που θα πάρουμε είναι κάτι παραπάνω από 700.00 εμβόλια και θα προηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες και οι υγειονομικοί σε πρώτη φάση.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο οποίος επίσης ανακοίνωσε ότι «φέτος έχουμε εξασφαλίσει πάνω από 4.000.000 εμβόλια για τη γρίπη».

Η μάσκα, χωρίς καμία αμφιβολία, το λένε όλοι οι κορυφαίοι επιστήμονες και όλοι οι οργανισμοί παγκοσμίως, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το ECDC, προστατεύει από τους ιούς και από τον κορονοϊό. Και είναι ένα σημαντικό όπλο μας στη μάχη για να μην επεκταθεί αυτή η νόσος, που είναι θανατηφόρα για αρκετό κόσμο και που είναι ένας πρώτης τάξεως μεγέθους κίνδυνος σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Στα δημοκρατικά επίπεδα στα οποία προφανώς κινούμαστε ως χώρα, σέβομαι την οποιαδήποτε αντίδραση του οποιουδήποτε πολίτη. Και των γονέων για ένα λόγο παραπάνω, που έχουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία, γιατί πρόκειται για τα παιδιά τους κατέληξε ο υπουργός Υγείας

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More