Ενημέρωση με ένα κλικ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βελιγράδι λόγω έξαρσης του κορωνοϊού

Σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης εξαιτίας του κορονοϊού η Σερβία, με το Βελιγράδι να βρίσκετα σε γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας  θα ισχύει από το βράδυ της Παρασκευής ως το πρωί της Δευτέρας όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος στη Σερβία, Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε συνέντευξη Τύπου.

«Η κατάσταση στο Βελιγράδι είναι άκρως ανησυχητική και απαιτείται να ληφθούν μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού» επισήμανε ο Βούτσιτς. Ανέφερε επίσης ότι τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και το σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση. Ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστούν δύο νοσοκομεία μέχρι το φθινόπωρο για να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα.

Σήμερα στην Σερβία καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από την εκδήλωση της πανδημίας. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 13 ασθενείς ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 330. Επιβεβαιώθηκαν 299 νέα κρούσματα ενώ μέχρι σήμερα νόσησαν, συνολικά, 16.719 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More