Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: 90 νεκροί και 2011 κρούσματα στην Ελλάδα!

56 τα νέα κρούσματα - 77 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

Στα 56 ανέρχονται σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα μας στους 2011.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας, οι 77 από τους ασθενείς που νοσηλεύονται είναι διασωληνωμένοι, σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Οι νεκροί από την πανδημία κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4, σύμφωνα τα όσα ανακοίνωσε μόλις ο κ. Τσιόδρας, συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα έφτασαν τους 90!

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις ανακοινώσεις που έκανε ο κ. Τσιόδρας γνωρίζαμε για 3 θύματα που υπέκυψαν τις τελευταίες 24 ώρες και συνολικά 89 νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, καθώς σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας γυναίκας 67 ετών, η οποία το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Εχθές το βράδυ άλλα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα.

Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Όσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Στο ινφοργάφημα με το ημερήσιο δελτίο COVID-19 της Ζωής Κατσιγιάννη, βλέπουμε αναλυτικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τους νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανά κάθε νομό, όπως έχουν δημοσιευτεί από το υπουργείο Υγείας, αλλά και στον κόσμο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει