Ενημέρωση με ένα κλικ

Παραπληγικός αθλητής μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα όρθιος με την βοήθεια εξωσκελετού.

Η χαρά του παραπληγικού αθλητή Κεβίν Πιέτ απερίγραπτη φαίνεται εξάλλου και στο βίντεο ο ενθουσιασμό του που κατάφερε αυτή τη φορά μέσω της τεχνολογίας να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα όρθιος..!

Ο αστέρα του τένις Kevin Piette πριν από 10 χρόνια υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα χάνοντας την ικανότητα να περπατάει, αλλά αυτό φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να τον εμποδίσει να μεταφέρει την φλόγα όρθιος.. !

Χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο στην καθημερινότητα του ,όμως κάποιες μέρες φοράει έναν εξωσκελετό υψηλής τεχνολογίας, και περπατάει χωρίς το αμαξίδιο του

Στο βίντεο, οι άνθρωποι γύρω του ξεσπούν σε επευφημίες και τον υποστηρίζουν. Με αυτόν τον εξοπλισμό, ο Πιετ μπορεί να σηκώνεται στα πόδια του, να κάνει βήματα και να πραγματοποιεί καθημερινές εργασίες.

Μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα, ο Πιετ εμπνέει και άλλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να υποστηρίξουν την τεχνολογική καινοτομία για τα Άτομα με Αναπηρία.

Μια συγκινητική λεπτομέρεια στο βίντεο είναι το χαμόγελο που απλώνεται σιγά-σιγά στο πρόσωπο του Πιέτ όσο συνειδητοποιεί ότι καταφέρνει να μεταφέρει την Ολυμπαική Φλόγα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, ο Κεβίν Πιετ είναι η προσωποποίηση της αφοσίωσης στην επίτευξη ενός σκοπού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει