Ενημέρωση με ένα κλικ

ΕΦΕΤ: Βρέθηκε σαλμονέλα σε κατεψυγμένες γαρίδες γνωστής εταιρείας

Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι καταναλωτές καθώς αυτή η εποχή είναι αυτή που καταναλώνονται μεγαλύτερες ποσότητες από θαλασσινά και σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ βρέθηκε σαλμονέλα σε κατεψυγμένες γαρίδες της γνωστής εταιρείας KALLIMANIS.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2024, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου προϊόντος με τα στοιχεία: ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ (JINGA) ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΕΡΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ – KALLIMANIS, καθαρού βάρους 350 γρ., με ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2023, ημερομηνία ανάλωσης 05/10/2025 και αριθμό παρτίδας / LOT 240171, που παράγεται από την εταιρεία «DARDANEL GREECE ΜΟΝ. Α.Ε.».

Μετά από εργαστηριακούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη παρτίδα εμπεριέχει την παρουσία  του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται ανωτέρω), να μην το καταναλώσουν.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει