Ενημέρωση με ένα κλικ

GNTM: Η ανακοίνωση για τον τελικό και ο τρόπος ανάδειξης του νικητή

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3, είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου.

Τα επίδοξα μοντέλα θα υποβληθούν σε τρεις απαιτητικές δοκιμασίες. Οι κριτές θα αξιολογήσουν τους διαγωνιζόμενους και θα τους βαθμολογήσουν ξεχωριστά. Στη συνέχεια η διαδικασία θα περάσει στο τηλεοπτικό κοινό, που θα ψηφίσει αυτόν ή αυτήν που επιθυμεί για νικητή. Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί ο νικητής.

Πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει για τον τελικό, κάνοντας λόγο για αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας και αποκαλύπτοντας πως φέτος δε θα έχουμε δωρεάν ψηφοφορία.

«Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα» είχε πει η Βίκυ Καγιά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει