Ενημέρωση με ένα κλικ

«Καφέ της Χαράς»: Η επιστροφή της Χαράς και η αντίδραση του Πώποτα

Σε κάθε νέο επεισόδιο του “Καφέ της Χαράς” βλέπουμε ότι οι κάτοικοι στο Κολοκοτρωνίτσι δεν ησυχάζουν ποτέ.

Οι εξελίξεις τρέχουν, με τον Νώντα να εκβιάζει τη Στέλλα ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητά της. Εκείνη του λέει ότι θα υποκύψει στις ορέξεις του αρκεί να την φέρει σε επαφή με τον Βασίλη. Τον άντρα για χάρη του οποίου μπήκε στη φυλακή.

Ο Περίανδρος που αρχίζει να αποδέχεται τα συναισθήματά του για την Στέλλα, πηγαίνει να την βρει στο καφέ. Ωστόσο, αντί για εκείνη πίσω από την μπάρα αντικρίζει την Χαρά!

Η Χαρά έχει γυρίσει στο χωριό γιατί την ειδοποίησε η Σταυρούλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της. Ο Περίανδρος ταράζεται και διχάζεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο να ξεφορτωθούν τον Νώντα ή αλλιώς «Πεκινουά» μια και καλή.

Παράλληλα, ο Περίανδρος διχάζεται ανάμεσα στην Χαρά και στην Στέλλα και η αναστάτωσή του μεγαλώνει, όταν η Αρετή του αποκαλύπτει ότι είναι πράγματι έγκυος και πρέπει να επισπεύσουν τον γάμο με τον Μάνο.

Εν τω μεταξύ η Χαρά, επισκέπτεται τον Περίανδρο για να δει πώς είναι μετά τον ξυλοδαρμό του από τον «μπράβο» του Νώντα κι εκείνος για να την πικάρει της λέει ότι θα αρραβωνιαστεί με την Στέλλα. Η Στέλλα ευτυχώς τον καλύπτει λέγοντας στη Χαρά ότι είναι όντως η μνηστή του. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν εμφανίζεται ο Βασίλης και η Χαρά ακούει τη Στέλλα να του δηλώνει ότι είναι ο έρωτας της ζωής της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει