Ενημέρωση με ένα κλικ

Alpha και Mega διεκδικούν νέα καθημερινή σειρά με θέμα την κρητική βεντέτα

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και Alpha διεκδικούν μια καθημερινή σειρά που αφορά την κρητική βεντέτα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά.

Η σειρά «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, μια παλιά βεντέτα σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης.

Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

Η νέα καθημερινή σειρά, που προορίζεται για την επόμενη σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει ….βεντέτα. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές της εταιρείας παραγωγής με τηλεοπτικούς σταθμούς. Το προβάδισμα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχει ο Alpha. Ο σταθμός αναζητά ένα δυνατό σενάριο για να καλύψει ένα slot της prime time στη μετά «Αγγελική» εποχή.

Στο κάδρο της διεκδίκησης, όμως, μπαίνει και το Mega που έχει, επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου και μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα ζωντανέψει η ιστορία της κρητικής βεντέτας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει