Ενημέρωση με ένα κλικ

GNTM 3: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί – Μετά το makeover την έδιωξαν

Mετά το πολυσυζητημένο makeover, που έφερε κλάματα και εντάσεις, οι 16 διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 συνέχισαν πιο ανανεωμένοι για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Το σπίτι του GNTM 3 επισκέφθηκαν ο Δημήτρης Σκουλός με τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα διαγωνιζόμενα κορίτσια και αγόρια του GNTM φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Στο τέλος της ημέρας ωστόσο, ένας ή μία διαγωνιζόμενη έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM πρέπει να φύγει η Ίριδα Παπουτσή. Θυμίζουμε ότι η Ιρις είχε φωτογραφηθεί σε προηγούμενο κόνσεπτ με τον Έντουαρτ, ο οποίος την είχε «καπελώσει» με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες λήψεις ήταν η Λία με τη Μαριαγάπη κι ο Ηρακλής με την Ίριδα. Ο Ηρακλής ήταν ο πρώτος που σώθηκε, δηλώνοντας ότι ξενέρωσε που το φωτογραφικό του ταίρι του δεν τα πήγε καλά. Δεύτερη που συνεχίζει στο GNTM ήταν η Λία. Δύο τελευταίες μπροστά στη Βίκυ Καγιά έμειναν η Ίριδα είτε η Μαριαγάπη με την Ίριδα να φεύγει από το παιχνίδι.

Η 25χρονη, λίγα λεπτά μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας, έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσω Instagram. H Ίριδα ευχαρίστησε την παραγωγή, τους συμπαίκτες και τους κριτές του, ενώ είπε πως η εμπειρία της ήταν συναρπαστική, αλλά τελείωσε άδοξα και με ένα σπασμένο χέρι. Το μοντέλο, που άλλαξε ριζικά εμφάνιση μετά το makeover του GNTM, εξήγησε νωρίτερα πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο του σπιτιού.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκαν τα «παρατράγουδα» του επεισοδίου της αποχώρησης με τη Μαριαγάπη που καθάρισε μόνη της την κουζίνα και το σημείωμα που εξόργισε τους συμπαίκτες του σπιτιού. Τα «γαλλικά» του Έντουαρτ ενάντια στον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τα ειρωνικά σχόλια για την καθαριότητα.

 

Πηγή: Ethnos.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει