Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα είναι η ζωή στο Διαφάνι 6 χρόνια μετά

Ο πρώτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες οδεύει προς ολοκλήρωση και μετά από το 150ο επεισόδιο, η ιστορία μας πηγαίνει 6 χρόνια μετά. Στο Διαφάνι, νέα πρόσωπα αναδεικνύονται, οι σχέσεις και οι ισορροπίες αλλάζουν. Αυτό είναι το μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες…

Έξι χρόνια μετά, η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο TV O’CLOCK, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη του χωριού. Η Σοφούλα, η πρωτότοκη κόρη του έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα. Η ίδια μαθαίνει την τέχνη της μαίας, δίπλα στη Ρίζω.

Ο Άγγελος, ο εγγονός του Νέστορα, είναι πια βοηθός του Προύσαλη στο αστυνομικό τμήμα στις Άγριες Μέλισσες και ομολογεί στον παππού του πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα. Ωστόσο, η καρδιά εκείνης είναι δοσμένη αλλού. Ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Λάμπρος, τον οποίο πολιορκεί. Μάλιστα, η Σοφούλα τού ομολογεί τα κρυφά της αισθήματα αλλά ο δάσκαλος την απορρίπτει.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και ο πρώτος έχει σχέση με τη Δόμνα, την κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Μάλιστα, ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους, καθώς και οι δύο θέλουν να παντρευτούν το συντομότερο.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει