Ενημέρωση με ένα κλικ

Η αποκάλυψη για τον Τόλλια στις Άγριες Μέλισσες

Ο Χρήστος Πλαΐνης είναι ο Τόλλιας στις Άγριες Μέλισσες, ένας ήρωας που αλλιώς ξεκίνησε, διαφορετικά εξελίχθηκε και ανατρεπτικά συνεχίζει. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Πώς θα κυμανθεί η πορεία του Τόλλια στην σειρά;
Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς έχουμε δει τον Τόλλια να βρίσκεται σε πολλά διλήμματα με πολλά προβλήματα. Κάπως έτσι θα συνεχίζει. Υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά τη βιομηχανική ζώνη, όπως επίσης και πραγμάτων που συμβαίνουν στο ίδιο του το σπίτι. Θα έρθει αντιμέτωπος με προβλήματα τόσο στην κοινωνική, όσο και στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του.

Είναι ξεκάθαρα πια απέναντι από τον Δούκα.
Φυσικά. Παίρνει θέση. Εναντιώνεται στο άδικο και σ’ όλη αυτή την στάση που κρατάει ο Δούκας. Τον βλέπουμε στο πλάι όλων των συγχωριανών του γιατί από την αρχή αυτό που πρεσβεύει ο Τόλλιας είναι το καλό του τόπου. Η διαφωνία με το Δούκα έχει να κάνει ως προς τους τρόπους που προσπαθεί να κερδίσει αυτά που θέλει.

Θα πάρει θέση στη δίκη της Ελένης;

Δεν παίρνει θέση όσον αφορά το φόνο και τη δίκη γιατί και εκείνος έχει δικαστικά προβλήματα.

Η σχέση τους με την Ουρανία θα αναπτυχθεί περισσότερο;
Όχι. Ο Τόλλιας πια έχει άλλου είδους οικογενειακά προβλήματα ανεξάρτητα από την Ουρανία, την Παγώνα και το τρίγωνο που εν δυνάμει δημιουργήθηκε.

Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα παιδιά του;
Με την οικογένεια και με τα παιδιά του.

Τι αγαπάς στον χαρακτήρα σου;
Τις ευαισθησίες του παρά το ότι είναι σκληρός και απότομος. Υποστηρίζει στο τέλος το δίκαιο. Είναι ένας πολυδιάστατος ρόλος όπως ουσιαστικά πολυδιάστατοι είμαστε όλοι οι άνθρωποι. Είναι δυναμικός, αριβίστας και ταυτόχρονα τρυφερός, δοτικός και καλός πατέρας. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω το πολυδιάστατο του χαρακτήρα του Τόλλια. Δεν είναι σε ένα μονοπάτι μόνο. Δεν είναι το τσιράκι του Δούκα, δεν ασχολείται με την πολιτική του καριέρα. Έχει αγωνίες σε σχέση με τα παιδιά του, την οικογένειά του το δίκαιο τους συγχωριανούς του. Όλα αυτά διαμορφώνουν ένα πολύ ολοκληρωμένο και ανθρώπινο χαρακτήρα.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών στην σειρά και αντιστοίχως δύο στη ζωή. Νομίζω πώς αν μη το άλλο ο ρόλος του πατέρα είναι ολικά αναγνωρίσιμος για εσένα.
Ναι. Το οικογενειακό -συναισθηματικό κομμάτι του Τόλλια το αντλώ από την προσωπική συναισθηματική μου ζωή και κατάσταση. Σαφώς προσπαθώ να τη μεταφέρω στις πράξεις στις κινήσεις και στον τρόπο έκφρασης του συναισθήματος του ήρωα αυτό που ζω στη ζωή μου με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Αυτή την εμπειρία την ανασύρω από τη ζωή!

 

Πηγή: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More