Ενημέρωση με ένα κλικ

Η πρεμιέρα της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ 

Πρεμιέρα έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Love it». Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της νέας εκπομπής και με ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά και με αρκετό άγχος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές.

Επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα με κόκκινες και φούξια πινελιές. Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο, η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται από την Κρήτη για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στο Love It! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη.

Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσίασε την τηλεοπτική της παρέα, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη και θα γίνουν η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει