Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Τραγικές στιγμές για την Ελένη στη φυλακή

Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ακόμα μια φορά θα είναι καταιγιστικές, καθώς η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Η ζωή των ηρώων θα ανατραπεί για πάντα και όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις. Τραγικό πρόσωπο και στον δεύτερο κύκλο θα είναι και πάλι η Ελένη. Όπως αναφέρει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό “MYtv”, η κεντρική ηρωίδα της σειράς, η οποία έχει δείξει τη δύναμη και το σθένος της, αυτή τη φορά πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο που δεν είναι άλλος από τη φυλακή. Άλλωστε, από τη στιγμή που η ίδια μαζί με τις αδελφές της σκότωσαν τον Σέργιο Σεβαστό ήξεραν πως αν η αλήθεια βγει στο φως κινδυνεύουν ακόμα και με θανατική ποινή.

Τιμωρός της Ελένης θα γίνει μια γυναίκα που τη μίσησε όσο κανένας άλλος. Η Θεοδοσία κρατά στα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία πως οι αδελφές Σταμίρη είναι οι φόνισσες του Σέργιου και η Ελένη μην έχοντας άλλη επιλογή και θέλοντας να προστατεύσει γι ακόμα μία φορά τις αδελφές της, θυσιάζεται. Ομολογεί πως εκείνη ευθύνεται για το φόνο και παίρνει πάνω της όλη την ευθύνη. Έτσι, καταλήγει στη φυλακή αφήνοντας σοκαρισμένο ολόκληρο το χωριό και τους κατοίκους του διχασμένους. Άλλοι στέκονται στο πλευρό της και άλλοι την κατηγορούν. Και όσο το Διαφάνι είναι διχασμένο και οι Σεβαστοί ζητούν την πιο σκληρή τιμωρία για εκείνη, η Ελένη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά στις Άγριες Μέλισσες.

Προφυλακίζεται και η ζωή της αλλάζει για πάντα. Αν και ποτέ δεν έμαθε να ζει με ανέσεις, η ζωή στη φυλακή είναι σκληρή. Πρέπει να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ενώ καθημερινά παλεύει για την επιβίωσή της. Ξέρει πως ο Δούκας θα επιχειρήσει να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πρωτότοκου γιου του και αυτό κάνει τη ζωή της Ελένης στη φυλακή ακόμη πιο δύσκολη, καθώς φοβάται ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά για τη Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες. Θα βρεθεί μόνη της σε ένα ψυχρό περιβάλλον με συγκρατούμενες που δεν θα τη δεχτούν εύκολα στο χώρο τους, καθώς η Ελένη έχει μάθει να διεκδικεί όσα της ανήκουν με κάθε τρόπο και να μην υποκύπτει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει