Ενημέρωση με ένα κλικ

«Άγριες Μέλισσες»: Παρά το τέλος του πρώτου κύκλου τα γυρίσματα συνεχίζονται

Το γεγονός αποκάλυψε, ανάρτηση του ηθοποιού Κωστή Σαββιδάκη

Παρά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο συνεχίζονται και τώρα.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε o Κωστής Σαββιδάκης, γνωστός και ως ‘’παπα – Γρηγόρης” από το Διαφάνι, μέσα από ανάρτηση του στο Instagram.

«Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με Βιολέτα, Μιλτιάδη, Δρόσω, Ασημίνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια. Εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε Άγριες Μέλισσες, εμείς όμως ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε…» έγραψε ο ηθοποιός ως λεζάντα σε μια φωτογραφία μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργο Γάλλο, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου.

View this post on Instagram

Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με #Βιολέτα, #Μιλτιάδη, #Δρόσω, #Ασιμήνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια 👋, εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε άγριες μέλισσες, εμείς όμως ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε… #AgriesMelisses #theatrosynkati #todeipnotouvoskou #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #exile #tisis #meallamatia #beard #beardstyle #bearded #beardmodel #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodels #beard4all #b_for_beards #instabeardz #harleydavidsongreece #ant1tv #ant1 ##EimasteEna

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει