Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα εκπομπή για τον Σταυρή Γεωργίου

Ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου στο Instagram

Δική του εκπομπή μαγειρικής, απέκτησε ο φιναλίστ του «MasterChef 4», Σταυρής Γεωργίου, με αυτή να ξεκινά την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ανακοίνωσε το γεγονός με ανάρτηση του στο Instagram, αναφέροντας ότι από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο Omega της Κύπρου.

«Ανακοίνωση! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχω προβεί σε συμφωνία με το κανάλι @omegatvcy για μια καινούργια μαγειρική δική μου εκπομπή, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Stay tuned», αναφέρει στο Instagram, ο Σταυρής.

Ο Σταυρής Γεωργίου υπήρξε φιναλίστ του «MasterChef 4» με νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο ίδιος είχε δηλώσει στη «Φωλιά των Κου Κου» ότι θα μοιραζόταν το έπαθλο με τον Σταυρή.

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω να έρθει να μας φτιάξει. Γιατί πάει 50-50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης, κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50-50 το έπαθλο. Όταν λέμε κάτι, το κρατάμε. Ό,τι λέμε θα το τηρήσουμε, για να έχουμε τη σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι. Και ο Σταύρος νικητής είναι», είχε δηλώσει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει