Ενημέρωση με ένα κλικ

Σάββας Πούμπουρας: Έπινα από τις 11 το πρωί για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Πριν περίπου 5-6 χρόνια πέρασα μια βαριά κατάθλιψη, δεν ήξερα τι θέλω να κάνω, είχα ανοίξει και μαγαζιά, πήγαιναν καλά τα μαγαζιά αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά, δούλευα πολύ, έβλεπα ελάχιστα την Αρετή, παραλίγο να χωρίσουμε, ήθελα να είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν ήξερα γιατί θέλω να είμαι στην τηλεόραση, ήμουν μπερδεμένος […] Για να φτάσεις σε μια σταθερότητα πρέπει να φτάσεις πάτο. Και τώρα γι’ αυτό έφτασα σε αυτή τη σταθερότητα, γιατί τότε πέρασα δύσκολα και τότε ήταν που ξεκίνησα να ασχολούμαι με εμένα. Είπα μια μέρα “δεν μπορεί να είναι αυτή η ζωή μου από εδώ και πέρα”» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

«Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην τηλεόραση περνούσα κρίση βαθειά μέσα μου. Δεν ψωνίστηκα από τη δημοσιότητα, δεν κυνηγούσα την προσοχή που κυνηγούν πολλοί. Παρ’ όλα αυτά όταν αρχίζουν και λένε άσχημα πράγματα για σένα, όταν παίρνεις αρνητικές κριτικές, όταν δεν είσαι “δουλεμένος” και έτοιμος να το δεχθείς, σου χτυπάει πολύ. Θέλεις να είσαι αρεστός σε όλους και είναι μεγάλη παγίδα αυτό. Είχα δεχθεί πολύ κακή κριτική, το πώς ένας τυχάρπαστος μπάρμαν μπήκε στην τηλεόραση και γιατί κάνει πάνελ κλπ. Κανείς δεν φταίει από αυτούς, οι άνθρωποι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, το θέμα είναι εσύ πώς το αντιμετωπίζεις. Για όλα φταις εσύ, μην δείχνεις και μην κρίνεις κανέναν. Δεν ήμουν “δουλεμένος” τότε να δεχθώ όλα αυτά τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κάπου εκεί μπήκε στη ζωή του το αλκοόλ, με τον ίδιο να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περίοδο εκείνη.

Ο παρουσιαστής μίλησε και το πρόβλημα με τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Έπεφτα να κοιμηθώ το βράδυ και από τις ενοχές και τις τύψεις, έλεγα το πρωί να μην ξυπνήσω! Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα θέλω να πεθάνω, μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι! Η Αρετή το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε δει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ. Έπινα κατά τις 11-11.30 το πρωί ένα παγωμένο ποτό για να διώχνω τον πόνο, για να φύγω από το άγχος. Έπινα πάρα πολύ και το βράδυ και ένα μικρό διάστημα έπινα και το πρωί. γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι! Ξεχνάς, είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι, είσαι ήρεμος αλλά είσαι με λάθος τρόπο. Χρησιμοποιείς κάτι που σου κάνει κακό» αποκάλυψε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει