Ενημέρωση με ένα κλικ

Έτσι μπήκε ο Νίκος Ψαρράς στις Άγριες Μέλισσες και θα φέρει τα πάνω κάτω

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα”!

Ο Σταμάτης, ο σύζυγος της Βιολέτας, επιστρέφει στο Διαφάνι αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή που έκανε πριν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μαζί του καταφθάνει στις Άγριες μέλισσες και ο Νίκος Ψαρράς, ενθουσιασμένος που συνεργάζεται και πάλι με τη Θεοφανία Παπαθωμά ύστερα από 20 χρόνια. Για όλα αυτά, μιλάει στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Πώς προέκυψαν οι «Άγριες μέλισσες»;

«Από ένα τηλεφώνημα! Με πήραν γιατί έψαχναν να βρουν τον Σταμάτη. Πήγα, τους είδα, βρεθήκαμε και με τη Θεοφανία (Παπαθωμά) ύστερα από 20 χρόνια, που είχαμε παίξει μαζί στον “Μαύρο ωκεανό”, πάλι στον ΑΝΤ1. Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση και αυτό ήταν κάτι που ενδιέφερε πολύ την παραγωγή, να υπάρχει δηλαδή χημεία και να ταιριάζουν τα δύο πρόσωπα».

Παρακολουθούσατε τη σειρά;

«Είχα δει τα πρώτα επεισόδια, μετά όμως δεν μπορούσα, γιατί είχα παράσταση. Ενημερώθηκα όμως για τους χαρακτήρες με τους οποίους θα έχω σκηνές, γιατί πρέπει να μπεις σε έναν κόσμο και ο κόσμος αυτός να σου είναι γνώριμος!»

Τι μέρος του λόγου είναι ο Σταμάτης;

«Δεν είναι από τους πολύ θετικούς χαρακτήρες, αλλά κάθε φορά που καλείσαι να κάνεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, πρέπει να τον δικαιώσεις. Ο Σταμάτης εγκατέλειψε τα πάντα για να ζήσει έναν έρωτα με μια τραγουδίστρια. Τώρα επιστρέφει, μετά από 7 χρόνια, και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ. Διεκδικεί το καφενείο, τη γυναίκα του, τη θέση του μέσα στο χωριό, ουσιαστικά κάνει σαν να μην έφυγε ποτέ… Ο Σταμάτης είναι ένας λούμπεν τύπος, ένας άνθρωπος πολύ γνώριμος στην ελληνική κοινωνία, καλοπερασάκιας, που κοιτάζει το τομάρι του και είναι αδίστακτος. Αυτοί μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι».

Τι σας αρέσει περισσότερο στον ρόλο;

«Μου αρέσει που είναι ευθύς. Αυτό που σκέφτεται το λέει χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αυτό από τη μία τον κάνει θρασύ, από την άλλη όμως είναι και ανοιχτό βιβλίο».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Θεοφανία Παπαθωμά;

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυναντιέσαι με συναδέλφους, με ανθρώπους που έχεις περάσει πολύ ωραία, γιατί οι ρυθμοί της δουλειάς είναι πολύ γρήγοροι και, όταν είσαι με έναν γνώριμο συνάδελφο, έχεις αμέσως κερδίσει το 50%. Σου είναι οικείος».

 

Πηγή: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει