Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξεκινάει η εκπομπή της Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Η εκπομπή καταγράφει την ιστορία και τις προοπτικές του χώρου στην Ελλάδα και η Κάτια Ζυγούλη συναντά τους πρωταγωνιστές του χώρου και μαζί τους ανιχνεύει τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας παράγει και εξάγει ιδέες και σχέδια, με στιλ και άποψη.

Διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ και κοσμημάτων, μακιγιέρ, φωτογράφοι, κομμωτές, δημοσιογράφοι και μοντέλα, ταξιδεύουν το κοινό στο χρόνο, τα χρώματα, τα υφάσματα, τα πατρόν, τις υφές, τα κουρέματα, το μακιγιάζ, σε ό,τι ορίζει διαχρονικά τις τάσεις της μόδας.

Στη διάρκεια των 20 επεισοδίων της εκπομπής, επιχειρούν να δώσουν απάντηση σε ερωτήματα αναφορικά με τη στάση της Ελλάδας σε σχέση με τις τάσεις της μόδας, τις αλλαγές που έχει υποστεί ο χώρος τα τελευταία χρόνια, τη θέση των ελληνικών brands στη παγκόσμια σκηνή, την άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την αέναη διαμάχη τους με τα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας, τις προκλήσεις βιωσιμότητας που καλείται να αντιμετωπίσει η μόδα και πολλά ακόμη.

Μέσα από τις διηγήσεις τους, οι άνθρωποι της μόδας θυμούνται, συγκρίνουν, καινοτομούν και υπογράφουν κάθε φορά τις δημιουργίες τους στην παγκόσμια πασαρέλα, με ελληνική αυτοπεποίθηση και ταλέντο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει