Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκος Αλιάγας: Έρχεται στην ΕΡΤ!

Στην ΕΡΤ θα προβάλλεται το σόου μουσικής «The Secret Song/La Chanson Secrète»

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας… έρχεται στην ΕΡΤ, αφού εξασφάλισε από την γαλλική εταιρεία Vivendi Entertainment τα δικαιώματα του σόου μουσικής «The Secret Song/La Chanson Secrète» του Έλληνα παρουσιαστή.

Η γαλλική εταιρεία είχε πάρει τα δικαιώματα του σόου από την Endemol προσαρμόζοντας το φορμά για τη γαλλική τηλεόραση.

Η ΕΡΤ αγόρασε τα δικαιώματα του φορμά έναντι 5.000 ευρώ, με τον όρο να προχωρήσει στην παραγωγή του μουσικού ριάλιτυ εντός 3 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Στο διάστημα αυτό δεν περιλαμβάνεται το διάστημα ισχύος των μέτρων της πανδημίας.

Στο «The Secret Song» καλούνται στο στούντιο διάφοροι διάσημοι καλλιτέχνες που κάθονται στη σκηνή για να παρακολουθήσουν άλλους καλλιτέχνες, φίλους τραγουδιστές ή την οικογένεια τους που θα παρουσιάζουν διασκευασμένο ένα δικό τους τραγούδι.

Σε περίπτωση που η ΕΡΤ προχωρήσει στην παραγωγή και μετάδοση του μουσικού ριάλιτυ σε 24 επεισόδια, πληρώνει για δικαιώματα 4.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο στην εταιρεία, αν όμως προβάλλει λιγότερα, το κόστος ανέρχεται σε 4.500 ευρώ ανά επεισόδιο, πλην του ΦΠΑ.

Μετά τον τρίτο κύκλο το κόστος προσαυξάνεται κατά 5%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More