Ενημέρωση με ένα κλικ

«Άγριες Μέλισσες»: Επιστρέφουν με νέα επεισόδια!

Σε «καραντίνα» βρίσκονται οι περισσότερες σειρές αλλά και εκπομπές της τηλεόρασης λόγω του κορονοϊού.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες», προβάλλεται από την αρχή, ωστόσο φαίνεται πως σύντομα θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέα επεισόδια.

Δείτε τι θα γίνει στα καινούργια επεισόδια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», η άφιξη στο χωριό της Θεσσαλίας ενός νεαρού υφασματέμπορα θα ανατρέψει τα πάντα στη βασική ιστορία της σειράς. Πρόκειται για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Είναι ένας δυναμικός και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν. Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί.

Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίσει να του πει την αλήθεια! Πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα. Και εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα. Μάλιστα σε δεύτερο χρόνο θα δούμε να εμπλέκεται και η Ελένη, καθώς ο υφασματέμπορας της λέει τις προθέσεις του και εκείνη συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Εν τω μεταξύ, η Ελένη δίνει την ευκαιρία που της ζητούσε ο Θωμάς. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητά χρήματα απ’ τον Δούκα για να μην ανοίξει το στόμα του. Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει