Ενημέρωση με ένα κλικ

Τηλεθέαση: Ο «νικητής» της ενημέρωσης για τον κορονοϊό

Ποια ενημερωτική εκπομπή διάλλεξαν οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της Νielsen

Η ΕΡΤ1 είναι ο «νικητής» στην ενημέρωση των πολιτών, με τη διαρκή ροή ενημέρωσης, που ξεκινά από τις 5.30 το πρωί και έως τις 10 το βράδυ!

Αξιοποιώντας και το πολύ μεγάλο δίκτυο των ανταποκριτών της τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, κατέγραψε άνοδο της τηλεθέασης με συνολικό ποσοστό 6,5%.

Όσον αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές κατέγραψε πρωτιά στην τηλεθέαση με τη νέα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 16.00 ως τις 19.00 με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, αφού σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 12,4%.

Επίσης από τα χθεσινά στοιχεία της Νielsen προκύπτει ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές, σε ποσοστό 14,5%, επέλεξαν την κρατική τηλεόραση για να παρακολουθήσουν το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Αύξηση της τηλεθέασης σημείωσε και η πρωινής εκπομπής «Από τις έξι» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά με ποσοστό 10,7%.

Τέλος στη χθεσινή πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων στις 19.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου σημείωσε αντίστοιχη τηλεθέαση σε ποσοστό 4,7%, με το Open (4,9%) και το Μega (4,6%).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει