Ενημέρωση με ένα κλικ

«Ράδιο Αρβύλα»: Έσπασε τα κοντέρ το διαδικτυακό επεισόδιο!

Συνολικά 130.000 άτομα παρακολούθησαν την αγαπημένη εκπομπή στο Youtube

Επιδόσεις που που αποτελούν ρεκόρ για τα δεδομένα του Youtube και όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια σε αναλογικό επίπεδο, σημείωσε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα»!

Με δεδομένο πως η συνήθεια του διαδικτύου δεν είναι οι ζωντανές μεταδόσεις, αλλά η θέαση βίντεο σε βάθος χρόνου, ο μέσος όρος views των πετυχημένων live streaming μεταδόσεων στην Ελλάδα, κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 12000 views.

Αυτή ήταν και η πρόβλεψη του Ελληνικού τμήματος Youtube για το live streaming και όπως λέει η παρέα του Αντώνη Κανάκη, «κανείς μας δεν περίμενε τέτοια νούμερα ρεκόρ!».

Οι επιδόσεις που σημείωσε το διαδικτυακό Ράδιο Αρβύλα:

  • 130.000 συνολικά views κατά τη διάρκεια του live stream!
  • 40.000 ταυτόχρονα views
  • 35’ μέση διάρκεια παρακολούθησης
  • 81.700 ώρες (7 χρόνια) συνολικός χρόνος παρακολούθησης του live stream
  • 38,2 % ανταπόκριση των χρηστών στα «impressions» (παγκόσμιος μέσος όρος 2-8%)

Τα παραπάνω στοιχεία, καθιστούν το ζωντανό Ράδιο Αρβύλα, το πιο πετυχημένο με διαφορά Youtube live streaming έως σήμερα.

Με εξαίρεση μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα και με το δεδομένο ότι τα views στο Youtube γίνονται σε βάθος χρόνου, ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες η συνολική θέαση του επεισοδίου να ξεπεράσει την αντίστοιχη τηλεοπτική.

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα, «όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, αυτόνομα, με μεγάλη προσοχή και με προσωπικό ασφαλείας, θα συνεχίσουμε τις live streaming μεταδόσεις, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε συντροφιά στους φίλους θεατές που την περίοδο αυτή είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους».

Από το κανάλι στο Youtube: RADIOARVYLAofficial, μεταδόθηκε επίσης και το «Βινύλιο» σε μια «ελεύθερη», σχεδόν ραδιοφωνική εκδοχή του.

Δείτε εδώ το 1ο ζωντανό Ράδιο Αρβύλα:

Δείτε εδώ το Βινύλιο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει