Ενημέρωση με ένα κλικ

Τέλος η εκπομπή του Γιώργου Λίαγκα από τον ΣΚΑΪ;

Ομολογουμένως αυτή δεν ήταν η σεζόν του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη όμως;

Κάτι το απογοητευτικό φινάλε του τηλεπαιχνιδιού «Guess my Age» και κάτι το γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό γύρισε την πλάτη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον γιώργο Λιάγκα» μετά τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της φοιτήτριας του ΑΠΘ, καθιστούν σαφές πως ο παρουσιαστής δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει το στοίχημα τη σεζόν 2020 – 2021.

Σύμφωνα με το dailymedia, το συμβόλαιό του τον δεσμεύει για ακόμα έναν χρόνο, με το κανάλι να δηλώνει πρόθυμο να του εμπιστευτεί ξανά τηλεοπτικό χρόνο παρά τα όσα συνέβησαν.

Τα δύο σενάρια για την παρουσία του Λιάγκα στην τηλεόραση την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Σύμφωνα με το dailymedia, τα σενάρια, λοιπόν, είναι δύο: Eίτε θα συνεχίσει κανονικά με την εκπομπή «Μεσημέρι», είτε θα του προταθεί νέο concept για το οποίο μέχρι στιγμής τίποτα περισσότερο δεν έχει γίνει γνωστό.

Κοινός παρονομαστής των δύο σεναρίων; Οι φετινοί του συνεργάτες θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς ο ΣΚΑΪ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους.

Μέχρι στιγμής, η μοναδική που ενδέχεται να… τη γλιτώσει, είναι η Ελένη Τσολάκη η οποία τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λιάγκα.

Πηγή: dailymedia.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει