Ενημέρωση με ένα κλικ

La Casa De Papel: Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο trailer της 4ης σεζόν

Ο «Καθηγητής», η «Τόκιο», ο «Ντένβερ» και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές θα βρεθούν απέναντι στη δαιμόνια επιθεωρήτρια Σιέρα.

H αγωνία των θαυμαστών της ισπανόφωνης σειράς του Netflix, «La Casa de Papel» για την 4η σεζόν φτάνει στο τέλος της καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

Τα μέλη της σειράς που αγαπήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο αντιμετωπίζουν και σε αυτόν τον κύκλο μεγάλες περιπέτειες και κρίσιμες καταστάσεις.  Στην 4η σεζόν που έρχεται, ο «Καθηγητής», η «Τόκιο», ο «Ντένβερ» και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ισπανικής σειράς Casa de Papel θα βρεθούν απέναντι στη δαιμόνια επιθεωρήτρια Σιέρα.

Στο ολοκαίνουριο teaser trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την επιθεωρήτρια να χακάρει το Facebook της σειράς και να απευθύνεται στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, ρωτάει πού είναι ο «Καθηγητής», καθώς τελευταία φορά που τον είδε δεν μιλούσε γι’ αυτό που συνέβη στη «μικρή του φίλη». Ωστόσο, όπως συνεχίζει, εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε την πλευρά της έχουμε την ευκαιρία, σταματώντας την αντίσταση.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017.

To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που…μπλέχτηκε με την χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρίας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος που ήρθε και έδεσε με την θριαμβευτική απόδοση του «Bella Ciao», και η σειρά απογειώθηκε.

Αναφερόμαστε πάντα στο χρονικό μιας ασύγκριτης ληστείας: οκτώ ληστές κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες, ώστε να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορώντας κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί, οι ληστές φέρουν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα: Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο. Υπεύθυνος για το αριστοτεχνικά προμελετημένο σχέδιο της ληστείας είναι ο «Καθηγητής» («Ελ Προφεσόρ»), ο οποίος κινεί τα νήματα από μυστικό κρησφύγετο ενώ απέναντί του βρίσκει την Ρακέλ, έμπειρη αστυνομικό και διαπραγματεύτρια με την οποία θα ξεκινήσει σχέση. Στην τρίτη σεζόν της σειράς η σύλληψη του Ρίο πυροδότησε γεγονότα που έφεραν την επιτυχημένη συμμορία σε σφοδρή σύγκρουση με τις αρχές.

Δείτε το trailer:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει