Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ερωτική πρόταση του Κλεομένη στον Μελέτη!

Τα πάνω κάτω έρχονται στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1

Τα πάνω κάτω θα φέρει στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και κατ’ επέκταση, στην οικογένεια Σεβαστού η απαγορευμένη ερωτική εξομολόγηση του Κλεομένη στον… Μελέτη!

Ο Κλεομένης σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «TV Έθνος» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, θα πλησιάσει τον Μελέτη στον στάβλο με… διαφορετικούς σκοπούς!

Συγκεκριμένα θα τον προσεγγίσει ερωτικά! και θα του προτείνεινα κάνουν έρωτα και μάλιστα για να πετύχει τον σκοπό του δεν διστάζει να αναφέρει στον επιστάτη πως γνωρίζει ότι εκείνος ήταν που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη.

Όπως είναι αναμενόμενο, στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους, με τους δύο άντρες να παίζουν μεταξύ τους άγριο ξύλο και την κατάσταση γενικά να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Δούκας θα μάθει τη σοκαριστική αλήθεια και από εκείνο το σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Κλεομένης, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα, περνά στην αντεπίθεση αφενός αρνούμενος το περιστατικό, αφετέρου αποκαλύπτοντας στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη.

Η τιμωρία που θα επιβάλλει ο Δούκας στον Μελέτη είναι πάρα πολύ σκληρή!

Θα τον πετάξει μέσα σε ένα φρεάτιο και ο επιστάτης θα πρέπει να ζήσει εκεί για αρκετές μέρες και νύχτες της ζωής του…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει