Ενημέρωση με ένα κλικ

«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Στα επόμενα επεισόδια η Ασημίνα ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί, η Δρόσω παθαίνει κατάθλιψη, ενώ η Ελένη μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως είναι πια γνωστή σε όλους και η Ελένη πιστεύοντας πως ο Παύλος είναι ο πατέρας κάνει τα πάντα για να τον βρει. Ο κλοιός, όμως, στενεύει γύρω από το ψέμα της Δρόσως, μιας και ο νεαρός αποκαλύπτει στην Ελένη πως δεν είναι αυτός ο πατέρας. Εκείνη, τότε, ξαφνιάζεται και είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της αν και ο σύζυγος της έχει αντιρρήσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει. Λίγες μέρες αργότερα, όμως, όλα ανατρέπονται. Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά. Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και η ζωή της κινδυνεύει. Ετσι, ο Νικηφόρος τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες.

Η τελευταία καταρρακώνεται στο άκουσμα της είδησης αλλά εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάσταση της. Από την άλλη, η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη αλλά απο-φασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της.

Έτσι, η Ελένη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της Παράλληλα, η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την επόμενη μέρα, η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση. Η μικρή αδελφή Σταμίρη δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει