Ενημέρωση με ένα κλικ

«Big Brother»: Στον «αέρα» το πρώτο trailer (video)

Ποιοι παίκτες μπαίνουν

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του ριάλιτι Big Brother, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις οθόνες τον Μάρτιο, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer όπου καλεί για τις τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής στο ριάλιτι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ το ριάλιτι θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη μετά τις «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Θα διαρκεί δύο ώρες και θα ολοκληρώνεται στη μία μετά τα Μεσάνυχτα.

Δείτε το trailer

Πότε κάνει πρεμιέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στις 15 Μαρτίου και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 23:00 έως τη 01:00.

Τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή θα έχει ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ στο 1ο επεισόδιο στο σπίτι του Big Brother θα μπει και ο νικητής του ριάλιτι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός και ως  Τσάκας.

Επίσης, ανάλογη πρόταση από την παραγωγή – να κάνουν guest εμφανίσεις έχουν δεχτεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και ο δεύτερος του 1ου Big Brother, Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει