Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Χρήστος Πλαϊνης αποκαλύπτει τις συνταρακτικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Τι ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και την Εύη Βαλή ο ηθοποιός Χρήστος Πλαϊνης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για τον ρόλο του Τόλλια.

Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, ο Τόλλιας και η Ουρανία θα είναι πλέον μαζί, όμως, δεν τους δούμε ποτέ να κυκλοφορούν μαζί στο Διαφάνι. Ο Χρήστος Πλαϊνης, μάλιστα, αποκάλυψε πως η σχέση του Τόλλια με τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες θα κλονιστεί, καθώς η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη

Μετά την εγκατάλειψη, βλέπουμε μια πιο τρυφερή πλευρά του Τόλλια. Πώς θα εξελιχθεί;

Δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι πραγματικά ήταν και το μεγάλο στοίχημα και το ενδιαφέρον αυτού του ρόλου. Αυτή η αλλαγή που κάνει μετά την εγκατάλειψη που δέχεται από την Παγώνα. Η μοναξιά και όλο αυτό που του συνέβη τελικά έπιασε τόπο, τον δραστηριοποίησε. Πλέον, βλέπουμε ένα πιο ανθρώπινο και καλό κομμάτι του εαυτού του. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και τα σκοτεινά και τα καλά μας στοιχεία. Το έκανε πολύ πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον όλο αυτό.

Πόσο κοντά θα έρθει με την Ουρανία;

Θα είναι μαζί. Βέβαια, δεν θα γίνει γνωστό στο χωριό. Και οι δύο νιώθουν αμηχανία, νιώθουν πολύ περίεργα με αυτό που τους συμβαίνει. Δεν μπορούν ούτε να το πιστέψουν ούτε να το καταλάβουν. Δεν θα τους δούμε δηλαδή να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι στο χωριό. Θα είναι μαζί με έναν τρόπο πιο τρυφερό, πιο συναισθηματικό. Ένα τρόπο περισσότερο ανάγκης, συμπάθειας και αγάπης, όχι τόσο ερωτικό. Ζουν όμως πια μαζί.

Ο Κυριάκος θα υποψιαστεί τι συμβαίνει;

Αυτές είναι σεναριακές λεπτομέρειες που ακόμα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω.

Η ιστορία της βιομηχανοποίησης θα συνεχιστεί;

Συνεχίζεται το θέμα της βιομηχανικής ζώνης. Υπάρχει μια προσπάθεια για να γίνει ένας συνεταιρισμός στο χωριό.

Ο έρωτας μπορεί να μας βγάλει ένα πιο σκληρό πρόσωπο. Θα δούμε αυτό το πρόσωπο του ήρωα;

Ο Τόλλιας από την απογοήτευση και τη στεναχώρια γίνεται σκληρός απέναντι στην Παγώνα. Θα συνεχίσει να είναι θυμωμένος κι εκνευρισμένος μαζί της και αυτό θα δημιουργήσει διάφορες εξελίξεις.

Η συμμαχία του με τον Δούκα θα κλονιστεί;

Ναι. Γενικά η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του Τόλλια τον κάνει να αναθεωρεί πολλά πράγματα για τη ζωή. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους συγχωριανούς στο θέμα της βιομηχανικής ζώνης, στο θέμα του Δούκα. Αλλάζει πάρα πολύ το πώς βλέπει τα πράγματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει