Ενημέρωση με ένα κλικ

Τάσος Χαλκιάς: Εξηγεί γιατί αποφάσισε να μην πληρωθεί για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαζί σου και μίλησε τόσο για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» όσο και για την απόφασή του να μην πάρει χρήματα γι’ αυτή τη δουλειά.

Όταν ρωτήθηκε για τα δύο αυτά θέματα, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Βέβαια και δεν πήρα αμοιβή για τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες. Κατά κάποιο τρόπο είναι αυτονόητο αυτό. Γιατί πολύ απλά, όταν πας να συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή, μα πολύ μεγάλη, εάν μετρήσεις τους ηθοποιούς που παίζουν καθημερινά όλοι και τους βάλεις από ένα ελάχιστο μεροκάματο στον κάθε έναν, συν το τεχνικό προσωπικό, η απόσβεση που πρέπει να κάνει ο παραγωγός είναι πάρα πολλά τα λεφτά».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Μοιραία, λοιπόν, εκείνους που θα ρίξουν πιο πολύ είναι οι ηθοποιοί. Άρα εκεί η πίτα θα μοιραστεί λίγο δύσκολα. Είναι δύσκολο για τους συναδέλφους που παίζουν σε αυτή τη σειρά, ή οποιαδήποτε άλλη, που έχει τέτοιο πλήθος ηθοποιών. Πώς να πάω εγώ εμβόλιμος; Είπα πολύ απλά στον κ. Καραγιάννη, “φίλε μου Γιάννη δεν θέλω λεφτά”. Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά».

Τέλος ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τους ηθοποιούς να βγάζουν ολόκληρη περιουσία από την τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω ποιος διαιωνίζει την εικόνα πως οι ηθοποιοί στα καθημερινά σίριαλ παίρνουν πολλά χρήματα αλλά θέλω να πω το εξής: Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μια πολύ λανθασμένη άποψη κάποιων ανθρώπων πως οι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ πλούσιοι. Αυτοί δε που μπαίνουν στην τηλεόραση πως γίνονται πάμπλουτοι με πέντε επεισόδια. Είναι πάρα πολύ εσφαλμένη η εικόνα αυτή. Δεν είναι καθόλου έτσι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει