Ενημέρωση με ένα κλικ

Λούης Πατσαλίδης: Η αποκάλυψη για τα 13 χρόνια ως τραπεζικός και η αποχώρηση

Ο γνωστός stand-up κωμικός εξομολογείται στην Αθηναΐδα Νέγκα τις δύσκολες στιγμές στο τραπεζικό περιβάλλον και την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Λούης Πατσαλίδης, ο δημοφιλής stand-up κωμικός, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026 στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στη δεκατριάχρονη πορεία του στον τραπεζικό κλάδο, μια περίοδο που όπως παραδέχτηκε, χαρακτηριζόταν από μιζέρια και έλλειψη δημιουργικότητας.

Όπως εξήγησε ο κωμικός, από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε να εργάζεται στην τράπεζα σε ηλικία 20 ετών, είχε ξεκαθαρίσει στους γονείς του πως η συγκεκριμένη εργασία ήταν μεταβατική. «Υπήρξα σε εργασιακό περιβάλλον που ήταν καταναγκαστικά έργα. Ξυπνούσα το πρωί και δεν ήθελα να πάω στη δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά. Παρά τις πιέσεις, ο ίδιος διατηρούσε τον αναρχικό του χαρακτήρα, εισάγοντας το χιούμορ σε έναν χώρο που, όπως υποστηρίζει, δεν το επέτρεπε. Παρά τις αντιδράσεις κάποιων συναδέλφων του, ο Λούης Πατσαλίδης παρέμενε προσηλωμένος στον στόχο του να αποχωρήσει, κάτι που τελικά πραγματοποίησε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, παραμένοντας ωστόσο πιστός στον εαυτό του και στις αξίες του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com