Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκος Ψαρράς: «Αναρωτιέμαι τι μας έχει συμβεί και έχουμε γεμίσει τόσο θυμό»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την οδύνη της απώλειας, τον αγώνα για δικαιοσύνη και την τοξικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Σύγκρουση», όπου υποδύεται έναν πατέρα που βιώνει την απώλεια της κόρης του, ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στη Διονυσία Μαρίνου και την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο ηθοποιός περιέγραψε τον «Γολγοθά» που ανεβαίνουν οι γονείς που χάνουν τα παιδιά τους, τονίζοντας τον τεράστιο ψυχικό κόπο που απαιτείται για να ζητήσουν δικαιοσύνη μέσα στα συντρίμμια της ζωής τους.

Στη συνέντευξή του, ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε και στον θυμό που κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαινόμενο που όπως είπε τον προβληματίζει έντονα: «Αναρωτιέμαι, γιατί πιστεύω πως είμαστε ένας υπέροχος λαός, τι μας έχει συμβεί και έχουμε γεμίσει τόσο θυμό». Ο ίδιος επισήμανε πως στα social media οι χρήστες μετατρέπονται συχνά σε δικαστές χωρίς να γνωρίζουν την αλήθεια, ενώ στάθηκε στους παράγοντες που έχουν επηρεάσει τη συλλογική ψυχολογία, όπως η δεκαετής οικονομική κρίση, ο εγκλεισμός λόγω κορονοϊού, η παγκόσμια ακρίβεια και η στάση των ηγετών σε διεθνές επίπεδο.

Σχολιάζοντας τον ρόλο του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μου θυμίζει όλους τους γονείς που έχω δει να χάνουν τα παιδιά τους αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθούν με την απώλεια». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον αγώνα του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος πραγματοποίησε απεργία πείνας στο Σύνταγμα, υπογραμμίζοντας ότι η απώλεια ενός παιδιού αποτελεί μια ανεπίτρεπτη διατάραξη της φύσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com