Αποχώρησε από το GNTM 7 ο Νικολόζι μετά την αποτυχημένη δοκιμασία στην πισίνα
Δύσκολες στιγμές για τον παίκτη, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές στη φωτογράφιση για την καμπάνια Dsquared²
Στο επεισόδιο του GNTM 7 που προβλήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική πρόκληση: μια φωτογράφιση για την καμπάνια μαγιό του γνωστού οίκου Dsquared². Οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν με σέξι και τολμηρή διάθεση μέσα σε μία πισίνα, υπό τον φωτογραφικό φακό του έμπειρου Πάνου Γιαννακόπουλου.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε μορφή σκυταλοδρομίας, με τον Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο να ορίζει τη σειρά των συμμετεχόντων λόγω της νίκης του στην προηγούμενη δοκιμασία. Ωστόσο, η διαχείριση των πλεονεκτημάτων του από τον ίδιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Στο τέλος της ημέρας, ο Ακύλας και η Καρολίνα ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν, με τον Ακύλα να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.
Αντίθετα, οι επιδόσεις των Νικολόζι, Ζαν και Χρύσανθου δεν ικανοποίησαν τους κριτές. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι ο Νικολόζι είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι. «Περίμενα να δώσω περισσότερο, να το κάνω να αξίζει, γιατί ξέρω ότι μπορώ», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός παίκτης, αποχαιρετώντας το ριάλιτι μόδας.