Απόστολος Γκλέτσος: «Μου μείωναν τον λογαριασμό από 1500 σε 800 ευρώ λόγω δημοσιότητας»
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τα προνόμια της αναγνωρισιμότητας, την τηλεοπτική του πορεία και την απογοήτευσή του για τα κοινωνικά αντανακλαστικά στην Ελλάδα.
Σε μια ειλικρινή συζήτηση στο Θέατρο Μικρό Παλλάς, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πώς η δημοσιότητα λειτούργησε ευεργετικά στην καθημερινότητά του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα άγνωστες πτυχές της μακρόχρονης καριέρας του, τονίζοντας πως δεν αντέχει όσους συναδέλφους του δηλώνουν ότι «δεν αντέχουν τη δημοσιότητα».
«Η δημοσιότητα μου έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή απ’ ό,τι φανταζόμουν. Δεν είμαι χαζός για να αρνηθώ τα οφέλη της. Αν μου λέγανε ότι ο λογαριασμός είναι 1500 ευρώ και για εσάς είναι 800, έλεγα “ευχαριστώ”», εξομολογήθηκε ο ίδιος. Παράλληλα, θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στη σειρά «Φάκελος Αμαζόν» του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη, ενώ παραδέχτηκε ότι η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν εκείνη που προκάλεσε τον «μεγάλο χαμό».
Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε επίσης στο επαγγελματικό του περιβάλλον, σημειώνοντας πως ποτέ δεν ένιωσε να τον υπονομεύουν, σε αντίθεση με την πολιτική, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κλείνοντας, στάθηκε με προβληματισμό στις παθογένειες της κοινωνίας, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες παραμένουν σε μια «χειμέρια νάρκη» και δεν αντιδρούν στα τεκταινόμενα.