Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Κατερίνα Καινούργιου ασκεί κριτική στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη στάση της απέναντι στους δημοσιογράφους

Η παρουσιάστρια του Alpha διαφωνεί με το ξέσπασμα του γνωστού μοντέλου και αποκαλύπτει τη δική της στρατηγική για τα πληρωμένα event.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση για το έντονο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (29/10) αντέδρασε με εκνευρισμό απέναντι στους δημοσιογράφους. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια κοσμικής εκδήλωσης κορυφαίας εταιρείας γυναικείας ένδυσης, όπου το μοντέλο κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου.

Αν και η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως τρέφει μεγάλη συμπάθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις πιο όμορφες και στυλάτες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, δεν δίστασε να κατακρίνει τον τρόπο της. «Εδώ διαφωνώ κάθετα. Όταν γνωρίζεις ότι εκεί θα πάνε τηλεοπτικές κάμερες και είσαι ένα πρόσωπο που προκαλεί το ενδιαφέρον, ξέρεις ότι θα δεχθείς τέτοιες ερωτήσεις. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις, πολύ απλά απορρίπτεις τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε ότι η δημόσια εικόνα του μοντέλου κινδυνεύει να πληγεί από τέτοιες συμπεριφορές, τονίζοντας πως «τώρα λίγο το χάλασε». Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε μία προσωπική της εμπειρία, αποκαλύπτοντας ότι έχει μετανιώσει για πράγματα που έχουν συμβεί τηλεοπτικά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σε μία αντίστοιχη περίπτωση όπου θα έπρεπε να παρευρεθεί σε ένα πληρωμένο event, προτίμησε να χάσει τα χρήματα και να μην πάει καθόλου, προκειμένου να αποφύγει την πίεση των ερωτήσεων για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα. «Λοιπόν, ή πας και απαντάς γλυκά και ευγενικά ή δεν πας καθόλου και τέλος», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com