Στέφανος Κορκολής: «Όλοι μπορεί να φλερτάρουμε με την αλαζονεία, το ζήτημα είναι να μην την ερωτευτούμε»
Ο κορυφαίος δημιουργός μιλά για την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή του στη λεπτομέρεια, την απαιτητική στάση του στις πρόβες και το πώς διαχειρίζεται το «φλερτ» με την έπαρση.
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνια, ο Στέφανος Κορκολής μοιράστηκε σπάνιες σκέψεις για την καλλιτεχνική του διαδρομή. Το κεντρικό θέμα της συζήτησης αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το φλερτ με την αλαζονεία, καθώς και την επίμονη στάση του απέναντι στην ποιότητα του καλλιτεχνικού αποτελέσματος.
Ο δημοφιλής δημιουργός υπογράμμισε πως η ενορχήστρωση παραμένει ένας τομέας όπου δεν δέχεται εκπτώσεις, καθώς η λεπτομέρεια είναι αυτή που καθορίζει την τελική αξία ενός έργου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η τελειομανία του αποτελεί τη βάση της δουλειάς του, ενώ δεν διστάζει να ζητά το ίδιο υψηλό επίπεδο από τους συνεργάτες του. «Είμαι απόλυτος στην ενορχήστρωση. Έχω συγκεκριμένη άποψη για το πώς θέλω να ακουστεί η μουσική μου και επιμένω στη λεπτομέρεια. Δεν βολευόμαστε σε κάτι λιγότερο», σημείωσε ο ίδιος.
Παράλληλα, ο Στέφανος Κορκολής έδωσε έμφαση στη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τη συνέπεια στον εργασιακό χώρο. Όπως εξήγησε, η απαιτητική του στάση κατά τη διάρκεια των προβών ξεκινά πάντα από τον ίδιο, με στόχο την αναζήτηση του άριστου αποτελέσματος. Όσον αφορά το φλερτ με την αλαζονεία, ο καλλιτέχνης έδωσε μια ώριμη απάντηση, τονίζοντας πως παρόλο που η εμπειρία αυτή μπορεί να αφορά τον καθένα, το κρίσιμο σημείο είναι να μην ερωτευτεί κανείς αυτή την παγίδα.