Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef: Έβαλε το κρέας από το πάτωμα στο τηγάνι!

Εκτός διαγωνισμού με τρία «όχι» ο υποψήφιος μάγειρας

Η πρεμιέρα του MasterChef 4 σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο με τον 34χρονο Γιάννη ο οποίος πήγε στην οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής για να διεκδικήσει την είσοδό του στην επόμενη φάση.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμενε, καθώς είχε ένα «ατύχημα» στην κουζίνα που ήταν ικανό να του κλείσει την πόρτα για τη συνέχεια.

Το τηγάνι με το αρνί του έπεσε στο πάτωμα με τον ίδιο να «παγώνει» όπως και οι τηλεθεατές, με τον 34χρονο να προβαίνει στη συνέχεια σε μια αδιανόητη πράξη, αφού πήρε το αρνί από το πάτωμα, το ξέπλυνε με νερό και το έβαλε πάλι στο τηγάνι!

Ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει την πράξη του λέγοντας, «βάλαμε άλλο, το σώσαμε. Πρέπει να σέβεσαι τους καλεσμένους σου, τους πελάτες σου», αλλά η παραγωγή τον «άδειασε» αφού έδειξε ξανά το πλάνα όπου έπλενε το αρνί και το έβαζε ξανά στο τηγάνι…

Ο Σωτήρης Κοντιζάς επίπληξε τον διαγωνιζόμενο, λέγοντάς του πως «η θέλησή σου έχει θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα εδώ πέρα μπροστά μας σήμερα να κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ. Αυτό να το προσέξεις και να μην το κάνεις».

Φυσικό επακόλουθο ήταν ο παίκτης με τρία «όχι» να τεθεί εκτός διαγωνισμού.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει