Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημήτρης Οικονόμου: Οι αποκαλύψεις για το μέλλον του στον ΣΚΑΪ και η ημερομηνία των αποφάσεων

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πιτταρά, τη σχέση του με τον Άκη Παυλόπουλο και το άγχος της καθημερινής τηλεθέασης.

Τις εξελίξεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον στον ΣΚΑΪ, αλλά και τις σχέσεις του με τους συνεργάτες του, σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο δημοσιογράφος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, έθεσε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για τις ανακοινώσεις. «Αυτά θα τα πούμε γύρω στον Μάιο, στις 11 Μαΐου που είναι τα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη νέα του συνεργασία με τον Γιάννη Πιτταρά, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, τονίζοντας πως η μεταξύ τους χημεία είναι δεδομένη λόγω της μακροχρόνιας φιλίας τους. Παράλληλα, διέψευσε τυχόν σενάρια δυσαρέσκειας για την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο άνδρες παραμένουν στενοί φίλοι και επικοινωνούν συχνά.

Ο Δημήτρης Οικονόμου δεν έκρυψε την πίεση που επιφέρει η καθημερινή μάχη της τηλεθέασης. «Υπάρχει δημοσιογράφος που δεν κοιτάζει τα νούμερα; Όλοι τα κοιτάζουμε και όλοι αγχωνόμαστε, καθώς από αυτά κρινόμαστε καθημερινά», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια. Τέλος, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη Σία Κοσιώνη, υπογραμμίζοντας τη βαθιά φιλία που τους ενώνει εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας μοιραστεί μεγάλο μέρος της επαγγελματικής τους διαδρομής στον ίδιο σταθμό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com