Γιώργος Γρηγοριάδης: «Το Καλημέρα Ελλάδα χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δεν υπάρχει»
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για την αλλαγή σκυτάλης στην ιστορική εκπομπή του ANT1 και σχολιάζει τον θόρυβο γύρω από την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στο Καλημέρα Ελλάδα, εκφράζοντας την άποψή του για την απουσία του Γιώργου Παπαδάκη από την ιστορική ενημερωτική εκπομπή του ANT1. Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Action 24 σχολίασε τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από την κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.
«Δεν το λέω μόνο εγώ που έχω συνεργαστεί μαζί του ότι “Καλημέρα Ελλάδα” χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δεν υπάρχει. Νομίζω το λέει όλος ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Αν και αναγνώρισε την αξία του Άκη Παυλόπουλου και του Βασίλη Χιώτη, σημείωσε πως το κοινό ενδέχεται να μην παρακολουθεί την εκπομπή λόγω μιας συναισθηματικής άρνησης, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους τηλεθεατές επί σειρά ετών.
Σχετικά με τη διαμάχη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης υπογράμμισε ότι η ιστορική τους σύνδεση είναι ο λόγος που το θέμα προκαλεί τόσο έντονο ενδιαφέρον. «Έλεγες Βίσση και σου ερχόταν στο μυαλό ο Νίκος Καρβέλας. Έλεγες Καρβέλας και σου ερχόταν στο μυαλό η Άννα Βίσση», ανέφερε, εξηγώντας πως η δημόσια συζήτηση για τις συναυλίες και τα πνευματικά δικαιώματα έχει αναδείξει κενά στην ενημέρωση του κοινού. «Υπάρχουν κάποια κενά σε πολλούς από εμάς, νομίζω και στον κόσμο, που θέλουμε να μάθουμε τι ισχύει τελικά με τους συνθέτες, τους στιχουργούς και τους ερμηνευτές», κατέληξε.