Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν μπορεί οι θαυμαστές να αγαπάνε τον Γιώργο Μαζωνάκη περισσότερο από την οικογένειά του»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τον θάνατο του τραγουδιστή, την οργή του για τις αντιδράσεις του κόσμου και την προσωπική του ζωή μετά από 17 χρόνια σχέσης.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιλώντας για τα επαγγελματικά του βήματα, την πατρότητα και το πένθος για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται για μια έντονη θεατρική σεζόν με τη συμμετοχή του σε τρεις παραστάσεις, στάθηκε ιδιαίτερα στον χαμό του καλλιτέχνη, με τον οποίο διατηρούσε φιλικούς δεσμούς στο παρελθόν.

«Με σοκάρει το γεγονός. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα ξαναδώ τον Γιώργο να βγάζει καινούργιο τραγούδι ή να εμφανίζεται live», εξομολογήθηκε ο ίδιος, τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο τραγουδιστής σε μια κρίσιμη φάση της ζωής του. Ωστόσο, ο Σταύρος Νικολαΐδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι σε όσους επέδειξαν ακραίες συμπεριφορές μετά την αποκάλυψη οικογενειακών ζητημάτων του εκλιπόντος: «Δεν μπορεί να βγαίνουν κάποιοι ούγκανοι, που πατούσαν πάνω σε τάφους και έβριζαν τις αδελφές του, να υποστηρίζουν ότι τον αγαπούν περισσότερο από τη μητέρα του και τον πατέρα του».

Παράλληλα, η συζήτηση πέρασε σε πιο προσωπικά μονοπάτια, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στη σχέση του με τη σύντροφό του, με την οποία συμπληρώνουν 17 χρόνια κοινής πορείας τον Δεκέμβριο. «Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς και το κύριο μέλημά μας είναι να βγάλουμε έναν καλό άνθρωπο στην κοινωνία», σημείωσε, προσθέτοντας πως τα μυστικά της μακροχρόνιας συμβίωσής τους παραμένουν η κατανόηση, ο αμοιβαίος σεβασμός και η βαθιά ριζωμένη αγάπη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com