Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πολύ ηχηρή η απουσία των συναδέλφων του Γιώργου Μαζωνάκη στο μνημόσυνο»
Ο δημοσιογράφος και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν τη μικρή προσέλευση καλλιτεχνών στο 40ήμερο μνημόσυνο, τονίζοντας την αντίθεση με την παρουσία του κόσμου.
Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απουσία γνωστών καλλιτεχνών από το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη εξέφρασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 19/10/26. Ο δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στην απουσία της καλλιτεχνικής κοινότητας, παρά την εντυπωσιακή παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος.
«Είδα να είναι μεγάλη και πολύ ηχηρή η απουσία των συναδέλφων του, των τραγουδιστών, των τραγουδοποιών και των συνθετών. Δεν ήταν πολλοί εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, υπογραμμίζοντας ότι αντίθετα, στο μνημόσυνο έδωσαν το «παρών» πάρα πολλοί κάτοικοι από τη Νίκαια και τον Κορυδαλλό, καθώς και αρκετοί πολιτικοί.
Ο ίδιος τόνισε τη θρησκευτική σημασία της ημέρας των σαράντων, ενώ την άποψή του ενίσχυσε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παραδέχθηκε πως και η ίδια ανέμενε μεγαλύτερη συμμετοχή από τον καλλιτεχνικό χώρο, δεδομένης της πορείας του τραγουδιστή.