Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοφία Φιλιππίδου: «Η ατάκα για τον Νταλάρα στους Δύο Ξένους ήταν δική μου»

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά και εξηγεί γιατί δεν της άρεσε να υποδύεται την «έξαλλη» γυναίκα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην εκπομπή Rainbow Mermaids, μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο-σταθμό που ενσάρκωσε στη δημοφιλή σειρά «Δύο Ξένοι». Παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε η ηρωίδα της στο τηλεοπτικό κοινό, η ίδια παραδέχεται πως δεν ένιωθε ιδιαίτερη ταύτιση μαζί της.

«Ο κόσμος το αγαπάει πάρα πολύ, αλλά εμένα δε μου άρεσε ιδιαίτερα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, αναφερόμενη στις έντονες σκηνές και τη νευρικότητα του ρόλου. Όπως διευκρίνισε, η προσέγγιση της Αγγελικής Νικολούλη ήταν μια κατεύθυνση που της είχαν δώσει, όμως η ίδια αντιστάθηκε σε κάποιες προδιαγραφές, όπως το να γίνει ξανθιά.

Η Σοφία Φιλιππίδου αναφέρθηκε επίσης στην εξωτερική ένταση που απαιτούσε το σενάριο: «Δε μου άρεσε που έπρεπε να είμαι τόσο έξαλλη και να δίνω χαστούκια. Ο κόσμος όμως το αγάπησε. Αυτή η κατάσταση απόλυτης απόγνωσης στην οποία βρισκόταν η γυναίκα που υποδυόμουν, είναι κάτι εντελώς ξένο προς τον πραγματικό μου χαρακτήρα».

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η ηθοποιός αποκάλυψε και μια πτυχή του αυτοσχεδιασμού της. Συγκεκριμένα, για την ατάκα σχετικά με τις πόλεις, παραδέχτηκε: «Κάποια στιγμή είπα “Νταλάρα, Νταλάρα, η αγαπημένη μου πόλη”. Αυτό ήταν δικό μου, δεν υπήρχε στο κείμενο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com