Τα Φαντάσματα: Ο Χάρης προσποιείται τον άρρωστο για να αποφύγει τον Καλαποθαράκη
Ανατροπές και ρομαντικές καντάδες στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται απόψε στις 21:00 στο Star.
Η σειρά «Τα Φαντάσματα» επιστρέφει απόψε, Κυριακή 11/10, στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star. Στο δεύτερο επεισόδιο του β’ κύκλου, η Μαρίνα μαθαίνει για μια επερχόμενη συγκέντρωση παλιών συμμαθητών, μια είδηση που προκαλεί την έντονη αναστάτωση του Χάρη. Ο λόγος είναι ο Καλαποθαράκης, ένας παλιός συμμαθητής και πρώην αθλητής με τον οποίο η Μαρίνα διατηρούσε δεσμό στα σχολικά τους χρόνια.
Στην προσπάθειά του να μην υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνιστή του, ο Χάρης επιδίδεται σε μια σειρά φυσικών δραστηριοτήτων, θέλοντας να πείσει τη Μαρίνα για τις δικές του αθλητικές ικανότητες. Παράλληλα, ο Γεράσιμος εξομολογείται στη Μαρίνα πως ο θάνατός του προήλθε από μια ένοπλη μονομαχία για τα μάτια μιας γυναίκας. Η εκδοχή του όμως έρχεται σε σύγκρουση με τις μνήμες του Βαγγέλη, της Θεοφανίας και της Μπήλιως, οι οποίοι ήταν παρόντες στο συμβάν.
Ο ρομαντισμός του Γεράσιμου δημιουργεί αισθήματα απογοήτευσης στη Μαρίνα, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τον χαρακτήρα του Χάρη. Ο τελευταίος, προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση των συμμαθητών, προσποιείται τον άρρωστο. Η αντίδραση της Μαρίνας είναι απρόσμενα γλυκιά, καθώς εκφράζει την αγάπη της προς το πρόσωπό του, οδηγώντας τον Χάρη στο να της κάνει καντάδα.