Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Από φίλους λαμόγια άλλο τίποτα»

Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του για τις απογοητεύσεις από το φιλικό του περιβάλλον, την παράσταση «Παγόβουνο» και το νέο τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και στον Αλέξανδρο Ρούτα, στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Παγόβουνο» στο Embassy Theatre. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για πτυχές της προσωπικής του ζωής, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για ανθρώπους που τον έχουν προδώσει.

Σχολιάζοντας την παρουσία του στη θεατρική σκηνή, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δέκα του μήνα, Σάββατο, είναι η πρεμιέρα και θα πάμε φυσικά μέχρι λίγο πριν το Πάσχα. Έχουμε μακρύ δρόμο. Κάθε μέρα θα βουλιάζουμε».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κουβέντα στράφηκε στις ανθρώπινες σχέσεις και στο αν έχει αντιμετωπίσει περιστατικά εκμετάλλευσης από οικεία πρόσωπα. Ο ηθοποιός ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, αναφέροντας: «Ω, καλά, από φίλους λαμόγια άλλο τίποτα. Ναι, αλλά ξέρεις, αναλόγως ποια είναι η λαμογιά που θα κάνει ο άλλος. Αν είναι κάτι που θα σε επηρεάσει πάρα πολύ ή αν είναι λαμόγιο στη δικιά του προσωπική ζωή».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στο νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες. «Κι εγώ περιμένω να δω πότε θα το βάλει στον προγραμματισμό ο ΣΚΑΪ. Ναι, θα το δούμε. Γιατί πήγαμε στις Βρυξέλλες, το κάναμε. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία», κατέληξε ο ηθοποιός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com