Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Στις 21 εβδομάδες το ένα από τα δίδυμα δεν άντεξε»

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη, τη νοσηλεία τρεισήμισι μηνών και τη γέννηση του γιου της που ήρθε στον κόσμο πρόωρα με 1.540 γραμμάρια.

Για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της και την απώλεια του ενός από τα δίδυμα που κυοφορούσε μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν στις 17 εβδομάδες κύησης έσπασαν τα νερά, αλλά και τη μακρά νοσηλεία που ακολούθησε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της, ο οποίος ήρθε πρόωρα στον κόσμο, με βάρος μόλις 1.540 γραμμάρια.

«Κατ’ αρχάς ο δρόμος της εγκυμοσύνης μου δεν ήταν και τόσο ρόδινος. Όλα ξεκίνησαν από τις 20 Φεβρουαρίου, όταν ήμουν 17 εβδομάδων. Είχα δίδυμη κύηση και είχα πάει για έναν απλό υπέρηχο στο Ιασώ. Εκεί ο κύριος Ψαθάς με ενημέρωσε ότι είχαν σπάσει τα νερά της μικρής και ότι έπρεπε να νοσηλευτώ άμεσα. Στις 21 εβδομάδες το ένα μωρό δεν άντεξε. Εκείνη την ημέρα είχα πυρετό και αισθανόμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά», εξομολογήθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η ίδια αποκάλυψε ότι βίωσε τη διαδικασία σχεδόν μόνη της, καθώς οι αδελφές της βρίσκονται στην Αγγλία. «Έμεινα στο νοσοκομείο επί τρεισήμισι μήνες, χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν ανέβαζα τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιθέτως, έβγαζα φωτογραφίες ότι είμαι στο σπίτι μου, στο μπαλκόνι, ότι πίνω καφέ», πρόσθεσε, εξηγώντας πως τελικά γέννησε τον γιο της στις 31 εβδομάδες κύησης.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού της: «Για τρεις εβδομάδες δεν μπορούσα να βάλω ούτε καν το χέρι μου, ούτε να τον ταΐσω. Ήταν με τα σωληνάκια. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν είδα τον γιο μου έτσι, μετά από τόσους μήνες προσπάθειας μέσα στο νοσοκομείο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com