Ενημέρωση με ένα κλικ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Νίκος Καρβέλας θα έπρεπε να δείξει κατανόηση στην Άννα Βίσση»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθετήθηκε στο Live News για την οικονομική διαμάχη του πρώην ζευγαριού και τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026 ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με αφορμή την οικονομική διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας μακρά πορεία στον χώρο και γνωριμία με το καλλιτεχνικό ζευγάρι από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, μοιράστηκε την άποψή του για το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέλυσε τη δική του οπτική σχετικά με τα έσοδα της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας: «Πιστεύω πως εδώ το πρόβλημα είναι ότι η Άννα Βίσση έκανε μια συναυλία επιπέδου εξωτερικού με τιμές επιπέδου εσωτερικού. Γι’ αυτό μπήκαν μέσα. Κατά την προσωπική μου άποψη και με όλο τον σεβασμό προς τον Νίκο Καρβέλα, πιστεύω ότι θα έπρεπε να δείξει κατανόηση και να επιλέξει την ίδια στάση με την Άννα Βίσση όσον αφορά τα έσοδα».

Παράλληλα, ο παραγωγός αναφέρθηκε στην περίφημη συμφωνία του 50-50, η οποία αποτελούσε κοινό μυστικό στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και δεκαετίες. «Υπάρχει και ένα άλλο σκέλος, το οποίο μπορούμε να το πούμε ευθέως σήμερα, γιατί το επιβεβαίωσε και η Άννα Βίσση. Οι άνθρωποι που είμαστε δεκαετίες στον χώρο πάντα ακούγαμε ότι υπάρχει αυτή η σχέση όσον αφορά τα έσοδα της ερμηνεύτριας», κατέληξε μιλώντας στο MEGA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com