Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Δεν μπορώ να διχοτομηθώ» — Η απάντηση για τις στεναχώριες των παρουσιαστών

Ο γνωστός ποινικολόγος «απάντησε» με νόημα στο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στο επίκεντρο της τηλεοπτικής επικαιρότητας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά από χιουμοριστική αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Η παρουσιάστρια είχε σχολιάσει με δόσεις χιούμορ την παλαιότερη viral ατάκα του δικηγόρου «Ζαμέ Κορωπί», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το γεγονός ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δεν επέλεξε τη δική της εκπομπή για να τοποθετηθεί σχετικά με την πρόσφατη κόντρα που τον απασχολεί.

Ο γνωστός ποινικολόγος, επιλέγοντας την εκπομπή Super Κατερίνα για τις δηλώσεις του, έδωσε τη δική του απάντηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του Alpha. Χωρίς να αποφύγει την αναφορά στο παρασκήνιο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να ξέρετε ότι και εγώ χαίρομαι που είμαι κοντά σας, παρότι πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν δημιουργηθεί στεναχώριες από συναδέλφους σας που θα ήθελαν να είμαστε στην εκπομπή τους. Δυστυχώς δεν μπορώ να διχοτομηθώ». Με αυτή την ατάκα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έβαλε τέλος στη συζήτηση γύρω από τις επιλογές του σχετικά με τις εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης, διατηρώντας το ύφος που τον χαρακτηρίζει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com