Κλέλια Ρένεση: «Αν ο άντρας κοιταχτεί πάνω από 5 λεπτά στον καθρέφτη, έχω πρόβλημα»
Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη βία κατά των γυναικών, τον φόβο των ανδρών και την προσωπική της διαδρομή από την Ιταλία στην υποκριτική.
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ντέρτι» άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για τη ζωή της, την υποκριτική και την κοινωνική της οπτική.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις σπουδές της στην Ιταλία, όπου προσπάθησε να ακολουθήσει τον δρόμο της ιατρικής, μια διαδρομή που την έφερε αντιμέτωπη με τα όριά της, προτού τελικά συνειδητοποιήσει ότι η κλίση της βρισκόταν στη σκηνή. «Η δραματική τέχνη είναι ένα γυμναστήριο αντίληψης», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τις προσωπικές της σχέσεις και τα κριτήρια που θέτει, η Κλέλια Ρένεση εξέφρασε την αποστροφή της για τη ναρκισσιστική συμπεριφορά, σημειώνοντας με χιούμορ πως «αν ο άντρας κοιταχτεί παραπάνω από 5 λεπτά στον καθρέφτη, έχω πρόβλημα».
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τη βία κατά των γυναικών. Αναρωτήθηκε για τα αίτια αυτής της επιθετικότητας, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για βαθύ φόβο των ανδρών απέναντι στο θηλυκό στοιχείο. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει βιώσει εκφοβισμό σε προσωπικό επίπεδο, τονίζοντας πως όταν ένας σύντροφος καταφεύγει στη βία αντί για τον διάλογο, η σχέση για εκείνη τελειώνει άμεσα, καθώς ο άλλος «μικραίνει» στα μάτια της.